onsdag, mars 29, 2006

Börjar nu bli riktigt orolig


Jag börjar nu bli riktigt orolig över tillståndet i världen... Våra barns fiskpinnar åker 4000 mil från fångst till middagsbordet men hallå.... hur tänker folk idag.. Nog för att globalisering är på modet men att fiska en torsk utanför Norge och frakta den till Kina för att filea den och därifrån tillbaka för att bli en Svensk Findus pinne är absurt..

Lik i bårhuset i Danderyd staplas på hög pga av platsbrist....Kanske dax att införa trängselskatt därmed???

Ny Pedofil gripen på dagis...

Fågelinfluensa som liknar Spanska sjukan.. Hur många kommer att få sätta livet till denna gång???

Politiker och andra företrädare för vanligt folk som skor sig å det grövsta.... Nu är det ju valår så löftena haglar... i Stockholm fläskar dom med gratis dagis....wow hur skall man betala det???? Skolorna möglar och är så skitiga att barnen vägrar gå på toa... men gratis dagis är viktigt eller???? Det finns ju inte ens personal idag för att sköta om ungarna...

Svenskar med betalningsanmärkningar nekas fortfarande att köpa medicin på apoteket.. är du fattig ska du gå till Soc för att böna om att få lite pengar.... gud nåde dig om du tjänade 25 kr över normen månaden innan.... nobben!!!!

Sverige, en demokrati med åsikt och yttrandefrihet...knappast.. I Kungälv får man inte godkänt i samhällskunskap om man har "Nazi eller rasistiska" åsikter... men hallå en fråga: betyder det att om jag läst kursen skrivit alla prov men har en annan åsikt så skall jag underkännas??... detta mina damer och herrar luktar Nazism om något.. eller varför inte gamla DDR dofter.. Borde då inte även ungdomar med Kommunist sympatier också underkännas eller vissa invandrarungdomar som har antisimitiska åsikter också underkännas? Att ha läst en kurs och tagit del av alla uppgifter är väl för sjutton inte samma sak som om jag delar åsikterna?? Betyder det att allt persson säger i debatt är sant? ..eller är detta ytterligare ett beställningsjobb inför valet av Regeringen persson, nästa steg kanske även inbegriper folkpartistiska åsikter..

Saudi arabien håller på att fixa med en egen atombomb....Kan det vara profetens vilja???

Varför inte bara ge fan i världen då ingen verkar bry sig alls... häll ut all olja i havet direkt, spräng alla lager av kärnvapen...Sen är det klart!!!!!!!


Till och med mina hundar verkar uppgivna över att inte våren har kommit ännu... inget ruttet ute att äta eller rulla sig i..Affe den förskräcklige har nu blivit större och har nu kragstorlek 65 på kopplets halsband, han har börjat ta sig ordentligt med ton.... Han och en Pittbull terrier slogs i går och affe vann....dock inte på teknik...utan vikt... han lade sig på den lilla terriern... han måste brås på husse.... inte styrka ...bara vikt...

Lev väl om ni överlever

Affe

All © rights reserved by affe

3 kommentarer:

Blogger Annelie Olsson sa...

Ja du Affe...instämmer med varje ord..man undrar verkligen vart världen är på väg egentligen..
Vet inte om du läst Maggans blogg men hon skrev om en gammal dam som åkt på böter p gr av en stekpanna igår..
Alltså till sånt och till småsaker finns det resurser,men till att hjälpa de som behöver hjälp eller fånga de stora skurkarna finns det inte resurser..

Dags för omfördelning tror jag minsann...

Vi hörs..om vi överlever.
Kram Annelie

29 mars, 2006 16:12  
Blogger Margareta Hultgren sa...

Hihi, att vinna på vikt, det var bra :-) du har nog världens roligaste rottis!!
Fast det är klart, han brås ju på sin husse....sådan herre sådan hund..heter det visst :-)
Ja, det är nog dags att förpassa hela världen till yttre rymden snart, i alla fall alla politiker, men jag är rädd att det bara kommer nya hela tiden, de är som lämmlar, bara väller fram.
Maggan

29 mars, 2006 18:12  
Blogger annking sa...

Vet du affe att min far va fiskare på nordsjön. Då fiskade dom torsk där. Åkte till fiskhamnen i göteborg o lasta av den. Stackars torsk..den fick inte besöka kina eller se sig omkring..kom bara från havet, upp på båten, i isrummet, sen till göteborg för att hamna på matbordet. Ett sånt liv. *S* Skämtar..men du..då sa vi ofta. Usch inte torsk igen. Nu är det dilikatess.

30 mars, 2006 13:40  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida