torsdag, februari 17, 2011

Sverige, landet bakåfram

Hur tänker dom ???
Har dom äntligen kommit på ett riktigt bra sätt att krama ur pengar av Sveriges kämpande invånare???

Vad menar du? tänker ni säkert, jag menar att räntepolitiken har en mycket udda agenda, snudd på bedrägeri, vi har INTE en speciellt hög inflation om man räknar bort de höga el priserna, som under året kommer att stiga ännu mer när dom delar in Sverige i Ekonomiska zoner gällande el pris...

Staten kammar in enorma mängder pengar på att ha Vattenfall, att Vattenfall går med vinst är ju ingen underdrift men anledningen borde nog ses över innan Sveriges stannar, att vår el intensiva industri hotar att flytta är oroväckande, att folk inte klarar av att värma sina hus är också oroväckande, att Svensken på detta sätt skulle bidra med att öka inflationen är ju bara en dimridå för att indirekt flytta över stora mängder kapital från dess innevånare ....

Att vanliga människor mer eller mindre tvingas att leva som på 1800 talet i iskalla hus är en realitet år 2011....
Att Vattenfall, eon mfl som vanligt väljer att köra kärnkraften på sparlåga för att tvinga upp priserna är skandal, att vi får betala för smutsig dyr Tysk kolkraft när vi själva har ett av världens renaste energisystem är sinnessjukt .

Som lök på laxen hävdar nu kraftbolagen att det är bra för miljön!!!! Stänger vi ner Sverige till 0% så sparar välden 0,03 % Koldioxid... fantastiskt eller???

Vad är det regeringen finansierar med detta?? inte är det våra pensioner, inte är det välfärdssystemet heller.....Give me a hint please.

Jag kommer här med med ett tips till Finansminister Borg, gratis:
Sänk Energiskatten och momsen under vinterhalvåret, styr upp ert eget bolag Vattenfall, låt inte Finska staten med Fortum i spetsen utarma ditt eget folk, gör sedan som Finnarna bygg mer kärnkraft... och vips inflationen är borta.


Affe

Etiketter: , , , ,

1 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Du har rätt i att det är för jävligt att folk i Sverige ska behöva frysa i sina hus. Men som du vet så fattas det tydligen pengar i systemet, och höga skatter och avgifter måste till för att täcka upp!!

Sverige har blivit bakåfram.

22 februari, 2011 17:20  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida