onsdag, februari 17, 2010

Skatterverket och att göra rätt för sig!!!

Tja... nu fick jag fog för vad jag misstänkt har skett genom åren.... En handläggare har svindlat SKV på 120 000 000 Kr... Ganska mycket pengar kan tyckas... men hur många miljarder svindlar inte skatteverket sina medborgare på ett vanligt år????

Handläggaren sägs ha hållit på sedan 2004 ( Det år jag blev skönstaxerad på 100,000 kr)
Kan det ha varit samme handläggare????? Det går ju inte att veta då dessa nu för tiden mer eller mindre är anonyma!!!!

SKV jagar in allt mer pengar av gemene man och småföretagare, överklagar man drivs pengarna obönhörligen in av kronofogden under tiden.... att tro att utmätningen upphör för att du har överklagat är en utopi...den fortsätter tills du fått ditt avslag.... tro mig...

Man kan väl säga att det verkar vara ett slags mönster i att råna det svenska folket.. Såg i dag att man nu vill råna svenska folket på sin egen historia.. Medeltiden samt vikingatiden skall bort från historieundervisningen... även kristendomen skall bort... verkar i mina ögon märkligt då oavsett vad man tycker om kristendom så är den en stor del av vår historia, vårt lagsystem bygger på den, vår kultur bygger mycket på den...

Som sagt ett märkligt land där de som bor inte skall känna till sitt ursprung och de värdegrunder samhället bygger på.. kanske en del i att ändra allas vår värde grund till någon annan??? Tja vad vet jag..

Kan rekommendera andra bloggar som skriver om märkliga företeelser:

http://insolvenssthlm.blogspot.com
http://superskuldsatt.blogspot.com
http://dwights13.bloggspot.com
http://obestand.blogg.se
http://metrobloggen.se/villerider
http://ljuramannen.blogg.se
http://systemsnyltarna.blogspot.com/

http://inspirera-inspirera.blogspot.com/

all copyrights belongs to affe


Etiketter: , , , ,

6 kommentarer:

Blogger Mannan sa...

Nu glömmer du det enorma motstånd som blivande svenskarna och andra nordbor satte upp när kristendomen kom hit till norra europa. De kristna missionärerna blev ihjälslagna, man dränkte dem, ristade blodörn på dem och brände kyrkor om poch om igen... så det har funnits motstånd mot olika religiösa rörelser i all tid här uppe. Om tvåhundra år kanske Scientologerna försöker bygga upp ett nytt system med ny tro, nya lagar och nya grundläggande värderingar i staten Sverige, vem vet? Då får våra barnbarns barnbarns barnbarn lära sig dyrka L Ron Hubbard ;)

17 februari, 2010 13:09  
Blogger Affe sa...

Nej jag har inte glömt motståndet mot kristendomens införande... men det kommer kommande skolelever att göra då även vikingatiden och medeltiden inte heller verkar finnas med annat än i svepande överblickar framöver... detta är att skapa ett historielös folk... känner du inte din historia kan du inte veta vart du ska.. Sedan är det ju så att kristendomen är grunden till det som kallas Sverige och den moderna rättsstaten..

Affe

17 februari, 2010 13:20  
Anonymous Anonym sa...

Ja, det där som mor och far lärde oss om ärlighet och moral, etik mm,är ju för länge sedan historia. Tvivlar på om de orden ens går att slå upp fortfarande. Jag fick lära mig en massa hur det fungerar redan 1991,när dåvarande Sparbanken tvingade mig att sätta mitt företag i konkurs. Banker,advokater, skattemyndigheter, kronofogdar, samma hänsynslösa hundar, och bakom kulisserna rena rånarna. Då, var jag djupt förkrossad och förvånad, men idag. INTE. Jag har levat med dessa hack i häl i nu 19 år. Ibland undrar jag hur jag har orkat. Det är långt straff i Sverige på att försöka vara en driftig medborgare.Livstids straff verkar det som! Samtidigt ser man bankernas fullständigt vansinniga förlustaffärer, som enbart beror på pengagalna bankfolk. Miljarder och åter miljarder, som sen staten får gå in och hjälpa med. Vem hjälpte mig? Ingen! Istället fortsätter klappjakten. Livstidsdom! Numera befinner jag mig så långt borta från Sverige som jag bara kan. Vem kan bo i en sån Rövarkula? Inte jag i alla fall.

Där pepparn växer.

17 februari, 2010 13:24  
Blogger inspirerar sa...

Affe

Jag känner mej utanför är inte med på din lista...

Ja det väckte mej ordentligt, vad kommer att hända med en sådan? Hitoria har vi för att lära oss och gå vidare, men som det ser ut i dag är det samma sk-t som från 1800-talet. Jag håller med om att kristendomen ska finnas kvar och vår historia hör ihop, För hur det än är behöver åtminstånde våra makthavare läsa på den värderingsgrunden. Nu nekar ju även Göran Hägglund till den och påstår att han har en humanistisk värdegrund, Han har nog fått sparken från högste chefen Gud skulle jag tro!?

17 februari, 2010 21:48  
Blogger inspirerar sa...

Affe
Nu är jag med...kramis


Ta ett djupt andetag och låt din fenomenala skrivarklåda greppa tangentbord nu är vi på riktigt ;)

02 mars, 2010 12:33  
Anonymous Anonym sa...

Du har ett hedersamt pris att hämta på min blogg ;-)

15 mars, 2010 10:54  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida