torsdag, november 12, 2009

Skendemokratin firar triumf igen

Eftersom jag inte har råd med bilder från Scanpix i min blogg så tog jag en på mig själv när jag hörde på radion igår att ett nytt offer krävts på gäldenärsfrontens offeraltare.

En kommunpolitiker i Huddinge , utanför Stockholm, tvingades igår pga av skulder avgå, han sade att han inte vill förknippas med den bara ett par timmar tidigare avgångne politikern som köpte sex av underårig.Jag blir mörkrädd om hur det resoneras om de med skulder, att även bli jämförd med pederaster och sexköpare visar på hur det står till med rättsmedvetenheten.

Det är illa i Bananrepubliken Sverige när en folkvald inte kan ha samma problem som 400,000 andra olycksbröder och systrar. Att en representativ demokrati inte representerar en så stor grupp visar att det finns ett demokratiskt underskott av stora mått.

I förlängningen är det tyvärr så att jag som skuldsatt evighetsgäldenär inte kan ta vara på min grundlagsskyddade rätt att verka politiskt, det betyder även att jag inte kommer att kunna arbeta för en förändring politiskt. I min värld betyder det att jag ytterligare måste verka i samhällets utkanter för att ta vara på min rätt att få mat på bordet.

Jag hoppas att du Conny Boltenstål ansluter dig till Insolvens Stockholm, och med ditt nätverk kanske kan jobba för en förändring, här är alla välkomna att arbeta för vår sak.

Affe

All (C) rights reserved by affe

Etiketter: , , ,

1 kommentarer:

Blogger Dwight sa...

Om Conny Boltenstål hade något som påminner om ryggrad så skulle han stanna på sin post. Det borde räknas som en merit i politiken att ha "trasslig" privatekonomi eftersom mer än 20% av befolkningen har det.

Men givetvis är det så att politik är yta och sken, visa upp en fin fasad och vara att lita på. Jag själv litar mer på Lars-Inge Svartenbrandt än på en politiker, vilken partifärg det än gäller.

18 november, 2009 13:36  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida