måndag, oktober 26, 2009

Perfekt, nu är vi rasismens uppfinnare


Gustaf Fridolin

En broiler och under av självgodhet har nu fastslagit att allas vår Lineé är den moderna rasismens fader och att Sverige var med och uppfann detta med slavhandel.

Vad skall man säga, skratta eller gråta. PK ismen slår nya rekord, kan det ha med SD att göra?
Att Svensson fått upp ögonen för att Invandringspolitiken har havererat måste ju på alla sätt bortförklaras och varför inte då skuldbelägga svensken och dennes förgrundsgestalter, att dra Lineè i smutsen är ju riskfritt han kan ju inte försvara sig.

Att vi var före romarna och egyptierna gällande slavar överraskar väl mig mest. Jag trodde att Sverige som stat formades under medeltidens senare hälft och inte redan under tiden för pyramidernas byggande och colloseums glansdagar... Fantastiskt vad Fridolin,som fd lärare
( kanske även nu) kan lära ut på kort tid.
Ödmjukheten för det svenska har nu vuxit rejält.....
Inte nog med detta, våra proffstyckare anser ju att alla som röstar på SD är lågutbildade otrygga individer som inte vet bättre, det betyder ju att drygt 95% av Sveriges röstberättigade befolkning är ett under av intelligens och bildade som få andra folk..... eller?


Affe
all copyrights belongs to affe

Etiketter: , , ,

4 kommentarer:

Anonymous noctumlux sa...

Och före romarna hade grekerna en rejäl slavsamhälle. Jag visste inte att det ens bodde någon här uppe vid den tiden.

28 oktober, 2009 16:19  
Blogger Affe sa...

Klart det bodde en massa rasister och andra lågutbildade i grottorna här som fiskade i grumliga vatten *L* ... att bildningen inte var så hög då får väl skyllas på att det var för långt till skolan kanske..

Affe

28 oktober, 2009 16:26  
Anonymous Anonym sa...

Vad är Fridolins agenda? Vill han att ska be om ursäkt? Betala? Ge samtliga i Afrika uppehållstillstånd här? Känna sådan skuld att vi inte vågar kritisera invandringspolitiken?

02 november, 2009 13:35  
Blogger Skuldsatt sa...

Linné, han som levde på 1700-talet, samtidigt, som romarna inte gav medborgarrätt till människor som inte var födda i den romerska staten. Nej, just det det var för runt 2000 år sedan.

04 november, 2009 15:26  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida