tisdag, maj 20, 2008

Vem sålde Sverige?
Jag börjar bli riktigt orolig över vad som händer i vårt avlånga land, ingen verkar bry sig om att folk mer eller mindre går under som evighetsgäldernärer. Inkassobolagen gör rekord vinster när KFM maximerar sina utmätningar till att även gälla Bostadsbidrag och bidragsförskott.

Samtidigt rustar regeringen ner vårt försvar när Ryssland rustar upp!! Regeringen säljer ut alla tillgångar så som Vin & sprit, allmännyttan samt allt som är löst verkar det som.
Man säljer ut våra kyrkor till Moskeé byggen, man tillåter Saudiarabien att finasiera dessa byggen där den radikala formen av Islam kommer att basuneras ut, man ger bidrag till Somaliska förskolor där man inte vill ha svensk inblandning och som tack för kaffet tar lejonparten av pengarna och placerar i Saudi och somalia...

Man inför med stor sannolikhet en obligatorisk A-kassa ( Sovjet kunde inte gjort den sämre) Man tvingar in folk i ett system som många valt att inte tillhöra av olika anledningar, Småföretagare kommer aldrig att kunna nyttja kassan ,bara betala, företagarna har knappt sjukpenning men får betala sociala avgifter ändå.
Pension är inte att tänka på..
Märkligt också att nyanlända "anhörig" invandrade flyktingar som är i pensionsåldern direkt kan kvittera ut folkpension, inte en krona in men en massa kronor ut... Är det då konstigt att man inte får behålla mer än 50% som svensk fattigpensionär, sug på den!

Man klämmer åt svensken med alla medel i "miljöns namn" , Vi , världen mest beskattade folk , skall nu se till att världen skall räddas undan växthuseffekten!!! Jag trodde i min enfald att växthuseffekten var en förutsättning för liv på denna planet!

Om vi leker med tanken att stänga Sverige helt och hållet, stänga ner all industri, alla bilar, kraftverk så kommer planeten att besparas 0,04% koldioxid ( Sveriges totala bidrag av CO).... inte illa med tanke på att den tid det tar att läsa denna blogg har nya utsläpp skett med ungefär det vi skulle spara in.

Att vi sedan måste införskaffa Hästar och Oxar samt börja odla och samla rötter igen kanske gör att vårt land blir mindre intressant som flyktingmottagare, kanske vänder strömmen av flyktingar hem igen till sina egna länder, notera att jag använder det politikt korrekta namnet flyktingar, det är endast 3 % av dom som kommer hit som är flyktingar enligt Geneve konventionen, vad resten är vill man inte säga..
Vi är så jäkla lurade.

Undrar om inte regeringen fått ett erbjudande om uppehållstillstånd hos främmande makt och därför säljer av allt..
Affe

Etiketter: , ,

3 kommentarer:

Anonymous Larsson sa...

Bland det mest komiska - i debatten om gräsrotsbegränsningar på koldioxiden - är väl de röster som har höjts om kossornas evinerliga fis & bajsande. Jepp, du läste rätt.

Märkligt.

20 maj, 2008 13:39  
Anonymous Anonym sa...

ällning och det ser ut som om du förstår vilket läge Sverige ligger i o jag kan bara hålla med, jag vet för jag har även växt upp bla på Rosengård i Malmö o skiten blir bara värre o värre, politikerna vet fan inte vad dom sysslar med. ha det bra o lycka till..

23 juli, 2008 15:37  
Anonymous Anonym sa...

1989 gjorde jag en resa till Israel och Gaza och besökte ett antal flyktingläger. Det var i samband med ett projekt jag deltog i på det skolområde jag då jobbade i. En överläkare från Gaza var sedan på besök i Värmland. Jag skulle "ta hand om" honom ett par timmar innan kvällens middag. Vi tillbringade en eftermiddag i den djupa grönskan i en vacker park. Han tyckte han var i himmelen! Vi pratade bl a om situationen för palestinierna och Sveriges vilja att hjälpa flyktingar. Han ville då "varna" svenskarna: "Se upp", sa han, "om ett par decennier kommer ni att ha förlorat ert land! Då tyckte jag illa om det han sa - nu vet jag inte, kanske hade han rätt?

03 september, 2008 16:00  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida