fredag, mars 02, 2007

Tja.... Skatt föder skatt


Det känns skönt att veta :
Sverige är sig likt, detta land med sina "fria" invånare förnekar sig aldrig när det gäller att uppfinna nya sätt för att beskatta sina invånare.

Nu har den Borgerliga regeringen med hästsvansen Borg kommit framtill att beskatta trafikförsäkringen, ni vet den där som kostar ohemult mycket med pengar som måste betalas när man inte kan betala sin ordinarie försäkring. + 32 % skall den beskattas med ,som om de som inte har råd med en ordinarie trafikförsäkring eller hamnar i en akut ekonomisk kris skulle kunna betala mer??


Den företagarvänliga regeringen såg även till att höja arbetsgivaravgifterna vid nyår... i runda slängar 18% för ett litet företag då rabatten på drygt 3000 kr försvann.. ett lysande drag för att motivera småföretagen att anställa eller??


Inte vill dom sänka alkoholskatten heller samt införa trängselskatter... de nya moderaterna är ta mig fan värre än de gamla sossarna..


Nåja lev väl


Affe

1 kommentarer:

Blogger Margareta Hultgren sa...

Ja du vad kan man säga om eländet. De är inte kloka. Du har rätt, de är mycket värre, för till skillnad från förra regeringen, så är denna helt inriktad på att krossa alla fattiga, sjuka och arbetslösa. De försöker inte ens dölja det.
Det blir tuffa tider framöver.
Maggan

04 mars, 2007 02:01  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida