torsdag, maj 18, 2006

Valfläsk igen

Börjar tröttna på dessa socionomer


Jag blir både ledsen och bestört över att de s.k proffsen på mänskligt lidande de s.k ”Socionomerna” orkar att sitta och försvara sin inkompetens gällande barn som far illa.

Såg även Bodström på TV i Fyrans ” det handlar om ett barn”… hur kan mannen sitta och säga att det finns så mycket resurser att det skall räcka till???? Barnhuset i Linköping har ju fått finansiera sin drift själva…. Nu börjar valfläsket härskna på riktigt….( luktar illa)

Rättegången gällande ”Bobby”…. Vad skall man säga…. Inför körkort för föräldraskap…oavsett om det handlar om adoptiv eller biologiska barn samt se till att det blir kännbara straff för förövare… och då menar jag kännbara straff… 6-8 år på allmän avdelning, ingen frivillig isolering…

Har även börjat fundera på detta med störande grannar…. Läste i tidningen ”vår bostad” att det numera är förbjudet att grilla på balkonger, det är störande!!!! Det kan jag köpa om än att det är trist att som lägenhetsinnehavare inte få grilla.. men det märkliga är att det är helt ok att röka på balkongen… trots att röken tex. för min fruga är dödlig…hon är gravt allergisk och vi bommar igen våra fönster nu när grannarna mer eller mindre bor på sin balkong ( Under oss) dom röker som skorstenar… igår när jag gick ut för att få luft så turades dom om att röka …. På 30 minuter tändes och släcktes 8 cigaretter…all rök går rakt in i vårt vardags rum…mmmmm mysigt eller?????

Känns lite taskigt att inte få njuta av vår och sommar…..betalar ju också hyra..


Affe den förskräcklige är numer en Jätte…. Inte fet på något sett men helt enorm och välproportionelig…vacker…. Med attityd… mot sniglar i alla fall…. Hur farliga som helst…humlor är också spännande om dom inte surrar för nära hans nos.

Som vakthund är han nog inte riktigt mogen än…. Men det kommer…jag skall börja på dressyr kurs snart….kan vara bra för gubben att komma ut lite mer…..

Lev väl

Affe

4 kommentarer:

Blogger Birgit sa...

Fy för cigaretrok fast vi inte är alergiker så avskyr jag denna doft .

Om Bobby har jag ingen komentar mer än varför o hur sånt kan hända i våra dagar o det händer stup i kvarten att barn far illa .


Din hund affe är en stilig kille . väl mött

19 maj, 2006 13:48  
Blogger Margareta Hultgren sa...

Affe den förskräcklige har blivit en stilig ung herre :-)
Jag är själv rökare, men endast utomhus. Tycker också det är äckligt att få in röken så jag håller mig på lagom avstånd från fönster och dörrar.
Har också bott med storrökande grannar så att man aldrig kunde ha balkong dörren öppen.Dessutom grillade de hela tiden. Vet precis vad du pratar om :-)
Maggan

19 maj, 2006 15:55  
Blogger Annelie Olsson sa...

Ja usch,som rökare måste man ta hänsyn också mot sina grannar..
Jag är också själv rökare,och som maggan röker jag bara utomghus,på avstånd från fönster i den mån det går..
Här har vi grannar som använder klorin stup i kvarten,inget vidare det för min hälsa,så självfallet måste man ta hänsyn..

Din hund,ja den kommer noig bara bli större...en härlig jycke är det.När kommer det fler bilder på Affe???

Kram Annelie

21 maj, 2006 16:18  
Anonymous Anonym sa...

Körkort för föräldraskap,tjena.
Vet du inte att det finns svenska adoptivföräldrar som genomgått mycket hårda prövningar och ändå misshandlat eller begått övergrepp på sina barn, i ett känt fall med dödlig utgång.Det går inte att veta innan vem som blir en bra förälder eller inte.Och vad skulle "diskvalificera" för föräldraskap? Att du någon gång fått socialbidrag?Ätit antidepressiv medicin?Provat hasch som 17-åring?Diabetes? Dyslexi?

15 oktober, 2006 17:00  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida