fredag, mars 03, 2006

Man undrarNär man sitter och funderar på tillvaron och får slängt i ansiktet om att Stockholm snart kan bli en helt avstängd stad med kontroller och sanering vid in och utfart.... både för bilister och kollektivresenärer ... Det skall duschas osv så blir i alla fall jag mörkrädd..... Fågelinfluensan har ju sedan i höstas totalt dementerats och folks oro har av många experter idiotförklarats och nu är vi där... folk skall klassas som onyttiga eller nyttiga för samhället för att eventuellt få en eventuellt overksam medicin vid namn Tamuflu....såg en lista på Aftonbladet, jag fanns ju självklart inte med... men alla politiker och skatteverk, kronofogdar, banker mmm fanns ju självklart med...är det dom som skall ta hand om kvarlåtenskapen från alla väntade dödsbon?????

Hade det varit logik i detta så skulle alla vi gäldenärer få denna medicin så att vi kan jagas även när epidemien är över.... som det ser ut nu så kommer vi äntligen att få en absolut preskibtion...härligt...Undrar bara vem Kronofogden då med alla sina överlevande fogdar då skall jaga..Själv sitter man väl då på en molntapp och spelar lyra...nja kanske skyfflar man kol nere i källaren men pengar av mig...icke.


Affe den förskräcklige bryr sig dock inte om sådana bagateller utan växer och frodas i sin sköna tillvaro...Han fyller 6 månader på Torsdag och jag funderar på vad han skall få i present...ett soffbord???? det förra har vi bytt ut då det inte tålde tyngden av en flygande rottis på 35 kg... blev alldeles för vingligt.

Lev väl (om ni överlever)

Affe

3 kommentarer:

Blogger Margareta Hultgren sa...

Ja du, som vanligt är det inte klokt någonting. Massmedia piskar ju upp en panikstämning som gränsar till vansinne. Lyssnade på nyheterna förut.
10 ggr hann de nämna fågelinfluensan i en och samma sändning. Puh!
Jag kan inte påstå att jag tänker så mycket på det. Vanligt sunt förnuft brukar klara det mesta :-)
Ha en bra helg Affe!
Kram
Maggan

03 mars, 2006 18:38  
Blogger Annelie Olsson sa...

Du är för härlig Affe..men visst är det logiskt det du säger..
Fogdarna ska väl ta hand om dödsbon till borgenärerna som då heller inte överlebt..hmm undrar då vem som ska ha våra saker..
Jag tänker iallafall inte lämna detta jodeliv för en fågels skull..icke,det behövs mer för att ta kål på den här räven..

Trevlig helg Affe!!

Kram Annelie

03 mars, 2006 23:59  
Blogger Ann sa...

Jasså det är så bedrövligt i stockholm. Eller prat på sånt bedrövligt. Masshysteri är det. Några enstaka fåglar dör..så vips är det kalabalik. Känner mej inte orolig alls. Då är fogden o inkasso mer o oroa sig för, eller rättare sagt, nu oroar jag mej inte men jag blev sjuk av eländet. Konstigt att det inte finns vacin för inkasso o fogde. Tänk då skulle man inte va rädd..så fort man såg nån sån så visste man att dom kan inget göra..bra va..

Så efter avslutat jordeliv, så ska man fortsätta att va stämplad..för fogden ringer på dörren när anhöriga har sorg..ja ett sånt elände.. Tur jag inte har så mycket av värde. Får ge barna någon minnessak nu. Så dom får nått..*S*

06 mars, 2006 22:47  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida