måndag, januari 02, 2006

Gott nytt!!!


God fortsättning

Då har äntligen nyårsafton avlöpt … med buller och bång…

Gammeltiken fick jag droga ner redan dagen innan.. hon är så rädd för alla smällare och raketer att hon hellre gör ifrån sig inomhus än att riskera att få höra allt…

Det känns som om man skulle bo på Golanhöjden eller någon annanstans i mellanöstern, kan inte begripa varför just våra grannar som är bördiga därifrån är dom som skjuter mest raketer..
Närbutiken säljer smällare som aldrig förr till alla som vill betala…spelar ingen roll om du är 10 eller 20 år…men å andra sidan polisen har ju så mycket att göra med alla rån och bränder !!! hmmm kan vissa bränder ha att göra med okynnesförsäljningen av fyrverkerier????

Affe den förskräcklige har däremot ingenting emot lite smällare.. han bryr sig inte överhuvudtaget… allt som han vill ha är mat..mat mat… har sällan sett en sådan hungrig krabat… han växer tämligen ojämnt just nu.. Ena dagen är han högre fram än bak och tvärtom de andra dagarna…

Husse växer med ….fast mest fram och där verkar inte dagarna skilja sig nämnvärt åt … märkligt att just jag skall ha så stor och tung benstomme.. lite god mat runt jul och nyår var aldrig något större problem förr…då kunde man lassa in …. Mmmm

Jag är väl att kalla storsmärt och tycker att det kan vara klädsamt… för mig … dessvärre så har storlekarna krympt i affärerna så när jag passerade storlek 52-54 ..så fick man inte ens handla kläder på HM …. På HM finns inga vuxna människor..och framför allt inte karlar i stora storlekar… när jag sist skulle gå dit för att handla åt dottern så möttes jag av en liten tjej, trodde jag…. Det var en av den nya tidens karlar med storlek typ 6-10 år.. hans kropp har samma storlek som mitt lår..…. Mer feminin än alla mina döttrar tillsammans… han /den tittade på mig med skräck i ögonen …. Han trodde nog att jag skulle inhandla badbrallor…. Hahahha… det är gott att leva….

Lev väl
Affe

5 kommentarer:

Blogger Margareta Hultgren sa...

Hihi, tack för det skrattet, behövdes efter besöket i FR Forum.
Nog är det märkligt att vi växer på det viset under Julen. Jag har ju en godtagbar ursäkt efter som jag är rörelsehindrad, lite svårt att motionera med kryckor;-)
Vår vovve har bara en skräck på nyår, att inte få vara med när vi går ut. Att det smäller bryr han sig inte det minsta om, bara han inte är ensam hemma :-)
Maggie

02 januari, 2006 16:20  
Blogger Affe sa...

Jag får väl lov att skylla på de mediciner mot reumatism jag får.... och viss bekvämlighet *L*

02 januari, 2006 18:12  
Blogger Birgit sa...

haha alltid så kul att kliva in på din blog . Man får sig ett gott skratt.
Jag är en storsmärtkvinna o bär en stor ryggsäck fram. Jag vet hur det känns att gå in i affär med småkvinnr eller männ . Som hänvisar till tältavd . Nu finns det ju BIB och exelent som tur är .

03 januari, 2006 10:24  
Blogger Margareta Hultgren sa...

Haha det blir bättre och bättre.
Ryggsäck fram!!! Ok, erkänner villigt att det har jag med, Affe däremot har ju *airbag* :-)
Maggie

03 januari, 2006 18:40  
Blogger Ann sa...

Hej du..va förbi ditt samhälle igår. Va till Torp. Så jag hade vägarna förbi.

04 januari, 2006 15:51  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida