onsdag, december 28, 2005

JulefridJulefrid??

Då så kom då äntligen Julen med allt vad frid det kan innebära för en vanlig familj med hundar och ungar…

Affe den förskräcklige fick då äntligen se sin julbön uppfylld…. Husse släpade in ett träd bara för hans skull fyllt med en massa underbara ting såsom kulor och glitter… glittret var tydligen väldigt gott för det försvann ett par meter redan första natten… det blev dock en ganska trevlig syn på morgonpromenaden… har aldrig sett en så vacker hög… som glittrade i morgon ljuset…..

Doften av skinka och köttbullar svävar i rummet under kvällen den 23:e "natten före dopparedagen" och hundarnas nosar har aldrig sett längre ut… börjar så smått tro att Affe och gammeltiken är släkt med myrslokar…har nog aldrig sett så långsmala utmärglade hundar med fuktiga ögon… som bara bönar och ber om att få överleva svälten dom drabbats av..

Husse är ju så funtad att ett par valpögon inte går att stå emot….och vem kan väl det???

Affe och gammeltiken stod parkerade bakom husses ben i köket mest hela kvällen...trevligt med en fan club måste jag säga… känner mig som en mästerkock i tv ( Nej jag är inte en naken kock vilket jag tror övriga familjen uppskattar)…


Tomten ställde in sitt personliga besök denna jul pga av hundallergi!!!…han hade nog hört ryktet om gammeltiken som sina två första jular satsade allt hon hade på att skydda sin familj… hon började alltid med att skälla en stund för att värma upp… sedan rök skägget på tomten.. med ett ”snapp”… sista tomten vi hade ett riktigt fint skägg… odlat under en längre tid… HoHoHo… var inte det ljud man förknippade tomten med efter det…snarare Waiiiiijjjjj… ajjjjj losss….lossssss…

Familjen är begåvat med ett barnbarn denna jul… 1 ½ år liten kille som med stora ögon tittade på högarna av vackert papper… kulor och vackra färger… kan det bli bättre????

Det som till hans föräldrars stora förskräckelse nog mest föll i smaken var ett paket med innehåll som låter som en brand och polis station… i amerika.. wowowowowow…blink blink..med tillhörande bilar…
Härligt att kunna få ge bort sånt man själv såg som sin fasa….och se dessa tindrande ögon…obeskrivbart…

Jag önskar er alla en riktigt god fortsättning och ett riktigt gott nytt år….

Lev väl
Affe

All © rights reserved by affe

2 kommentarer:

Blogger Margareta Hultgren sa...

Tusen tack för den härliga julberättelsen :-) Ungefär som jag hade tänkt mig. Har ju en skinkälskande hund här med. Han hoppas att husses miss från en jul för ett par år sedan, när skinkan tog ett skutt ner i golvet och lämnade massor med härligt spill kvar framför nosen på honom, ska upprepas :-) Det där med glittriga högar ute känner jag också igen, men det var vår katt som gjorde det en gång i tiden.
Ha det bra och håll i julskinkan, vovvar vill gärna hjälpa till att göra slut på den :-)
Maggie

28 december, 2005 14:24  
Blogger Birgit sa...

Ja härligt berättat om er fina jul. ja jag minns när min mor ofar gav mina barn leksaker som lät *L* De ställde jag raskt undan .

Har du hundar från *Hittehund *?

Kostar det något ? o hur mycket isåfall

30 december, 2005 12:36  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida