tisdag, mars 21, 2006

Sonar sina misstag med bra pension


Grattis Freivald.... till slut fixade du till det, en snygg avgång med kollegan Göran varmt vakande vid din sida , en underbar bild av ett enigt parti utan bekymmer visades upp eller???

Efter alla lägenhetsaffärer, avgång, återkomst,teaterbesök mm så har du nu till slut uppnått status av "belastning", om jag som "vanlig" hade haft samma vidlyftiga sätt att se på mig själv och mitt arbete så hade det nog slutat illa, kanske rent av på en anstallt, vem vet....Det enda jag vet att den dagen jag blir pensionär så kommer jag inte ha råd med att gå på teater eller att ens handla mat för den delen....Inga 50,000 kr/mån tills jag dör... i mitt oranga kuvert står det med viss reservation 13,500 kr/mån om vi får en tillväxt de närmaste 20 åren på 2 procent.... intressant tanke!!! efter skatt blir det med dagens skattetryck 9100 kr, man kan ju undra vad en tvåa kostar då...samt mat... Hundmaten lär ju inte bli billigare på 20 år....men lite uppblött torkat hundfoder i ugn gratinerat med gammal ost kanske blir en delikatess

Så ut med det gamla och in med det nya!!!!!!! Eller????

Bosse Ringholm, pudelns uppfinnare, de lata polisernas skyddshelgon, f.d ordföranden i Enskede S.K... Vår nye tillförornade Utrikesminister vilket kap......... Undras om Bosses ordinarie efterträdare blir "stimmet" Stig Malm??? Eller rent utav "Toblerone " Mona ,kanske dax att damma av även dom!!!!

Om Freivald var skandalomsusad så undrar jag vad man skall kalla Bosse...

Nä i mina ögon verkar det som om sossarna håller på att se till sitt bo inför kommande val, Persson har snart byggt färdigt sitt torp, han såg till att frugan får en ordentlig pension, och nu säkrar han upp sina kompisars framtid...
Det är Gôtt att leva.

Lev väl

Affe

1 kommentarer:

Blogger Margareta Hultgren sa...

Det är så man mår illa, rent ut sagt!!' Sverige har blivit landet där man blir belönad stort för att inte sköta sitt jobb. Det är ju inte klokt att människan ska kunna lyfta en sådan pension efter alla misstag hon har gjort. Det är väl inte konstigt att alla vi andra bara blir fattigare och fattigare. Det måste ju sparas för att klara försörjningen till alla dess avdankade politiker.
Maggan

22 mars, 2006 23:14  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida