måndag, februari 19, 2007

Offer på altaret


Nu har Dr Dahlqvist tagit time out

Nu har etablissemanget äntligen lyckats skörda ett ytterligare offer, allt för att visa att dom har rätt… fattas bara annat hur skall deras ”sponsorer" annars kunna motivera resor, konferenser och konvent… gärna på avlägsna platser..

Doktor Annika Dahlqvist orkade inte hela vägen fram, hon har förvisso skapat en otrolig debatt och gjort människor både friskare och lyckligare utan egen vinning det kallar jag att följa Hippokrates ed…att tjäna läkekonsten att bota och lindra… Nu har hon hånats och bespottats på samt hotats med indraget leg.

Att se och höra dessa ”experter "uttala sig vecka efter vecka år efter år tyder på viss desperation.. kan det vara så att verkligheten hunnit ifatt läkarkåren ???

Kan det verkligen vara så att människan är skapt för att äta animaliskt??

Inte kan väl människor själva känna efter och märka att dom mår bra???

Jag säger bara detta:

Tack Annika för att du gav mig mitt liv tillbaka utan smärtor i leder, lite lättare på vågen och mycket gladare…. Du hjälpte mig att inte utveckla den diabetes 2 som var på gång …. Nu har jag efter att ha ätit LCHF kost fått helt normala värden både gällande lever och blodsocker….. jag har bantat sedan jag var 14 och åkt berg och dalbana.. tränat och tränat självskydd...ändå är jag fet... doch en smalare och mättare upplaga nu för tiden..

Jag kommer tills att motsatsen bevisats att förespråka och förmedla de kunskaper du givit…


Affe

P.s jag har placerat min blogg på bloggkartan för Hässelby D.s

1 kommentarer:

Blogger Margareta Hultgren sa...

Ja du, det fungerar faktiskt :-) fast vi som har varit bönder har ju alltid varit emot alla *lättprodukter*. Tänk bara, alla mina barn är uppvuxna med mjölk direkt från korna. De överlevde! Fast numera är det ett par av dem som föredrar den *gröna* mjölken.
Hittade detta i Aftonbladet från Annika
http://aftonbladet.se/vss/halsa/story/0,2789,1005095,00.html
Ha det gott!
Maggan

20 februari, 2007 19:33  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida