fredag, september 08, 2006

Tänk vilken tillfällighet eller??Tja... nu rullar slaget om Sverige med löften och hot vidare i gammal valtaktisk anda, Sossarna ojjar sig över Folkpartiet och alla elakingar som loggat in på deras nätverk... men hallå!!! Hur naiva får man vara , ett oskyddat trådlöst nätverk är ju samma sak som att ha dörren olåst och på glänt, du kan aldrig hävda inbrott.... med tanke på Sossarnas egen säkerhetsavdelning SAPO så verkar det nästan lite för bra för att vara sant, nästan lite som om man ville att någon politisk motståndare skulle nappa... Att en Journalist skulle nappa är ju inte heller direkt oväntat, kommer någon ihåg IB affären???? Googla gärna på det och luta er tillbaka och minns..

Detta har dom vetat om sedan i mars och förmodligen redan för sex år sedan... Eftersom Folkpartiet nu ertappats med handen i syltkrukan så åker dom i påsen, Obstruktion kallas det inom vissa idrottsgrenar, bevisprovokation kallas det inom polisen.

Det bästa av allt är att Sossarnas egna olika affärer är som bortblåsta från den politiska arenan:

Bosse Ringholms skattemygel, SSU`s ordförandes Sjödins fylleslagsmål på krogen,politiska utnämningar, trängselskatter mm... som sagt Sossarna är duktiga på att se om sitt hus ( Torpet??)


Hösten närmar sig med stora steg och det är skönt att det nu äntligen finns kantareller , gratis, i skogen, finns det något godare än nystekta kantareller på en knäckebrödsmacka... det tycker både jag och Affe den förskräcklige.. som nu har blivit lite av en kung i skogen...han snosar upp den ena kanareller efter den andra... I går trots regn och elände togs det en badtur till ett öde strandbad.... snacka om lycka.. Affe och gammeltiken formligen studsade omkring i vattenbrynet.... snart kommer det väl snö...burr ,aldrig kan det vara så där lagom som vi svenskar älskar..


Affe

5 kommentarer:

Blogger Birgit sa...

ja hösten är på ingång . Luften är så skön lättare att andas . men brrr vill inte att den kommer för snabbt . soliga sköna höstdagr september ut

09 september, 2006 15:25  
Blogger Susanne sa...

Hejsan,
Skulle bara meddela att jag äntligen har uppdaterat min sida!

21 september, 2006 01:12  
Blogger Birgit sa...

affe du måste gå in på sussannes sida o kolla på valparna

21 oktober, 2006 21:32  
Blogger Ann sa...

Affe vart har du tagit vägen.? Har ju inte skrivet sen sept.
Är det något som inte är bra?

30 november, 2006 14:49  
Anonymous Anonym sa...

Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

02 december, 2006 23:57  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida