fredag, april 17, 2009

Grattis kära myndigheter!

Ni har fällt The pirate bay och tror att ni lyckats stävja nedladdning av filer som i era ögon anses illegalt uppladdade.

Politikerna lyckades i sitt uppsåt att nedrusta den svenska rättsäkerheten gällande att om ett brott eventuellt begås så skall det utredas av polis och åklagare samt om åklagaren anser det styrkt så skall rättegång påbörjas. ( å andra sidan , vem kommer att lita på polis och åklagare nu när det endast är pengarna som avgör, skivbolagen har gjort självmål )

Nu slipper vi det , det räcker nu mera med att ett privat bolag eller organisation anser att dom misstänker att någon olovligen kopierat en film eller CD, så kan dom själva begära ut uppgifter som inte polisen fick tag på för ett år sedan, sedan kan dom skicka stämningansökningar på 100 tals miljoner till tonåringar som måste skaffa en dyr advokat, dessa ungdomar som inte kan fylla ens en tiondel av sin Ipod lagligt, spännande om det blir som med sjukvårds avgifterna? Ett liv på obestånd i KFMs register... gå in på www.insolvens.se och läs hur det fungerar

Och inte i helvete kommer det att slutas att fildela...

Affe

Etiketter: , ,

2 kommentarer:

Anonymous Affe sa...

Ajdå,
Upptäckte precis din blogg som har samma namn som min. Klumpigt av mig att inte googla på namnet innan jag döpte min.

Har nu bytt namn på min blogg till Affes Statistik-blogg. Den är bara några dagar gammal så det är väl ingen större skada skedd. Google hann tyvärr med att lista den med titeln "Affes blogg" men det uppdateras väl där också efter att jag nu har ändrat namnet antar jag.

Bara så du vet. Ifall nån irrar in på min blogg och tror att det är din.

mvh
Affe

10 maj, 2009 00:42  
Anonymous hemul sa...

Hej affepaffe! Vad glad jag blev när jag såg att du skrivit ett inlägg nästan alldeles nyss. Var rädd att du kommit bort ju.

There will come a day
When our flag will sway
Everyone will say
We're all The Pirate Bay
We're all The Pirate Bay

;-)

02 juni, 2009 21:49  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida