onsdag, november 04, 2009

Maffian förgrenar sig in i KFM

Sverige är ett land som inte är som alla andra länder, i Sverige hjälper myndigheter till att , med rena maffia metoder, driva in skulder som inte ens behöver äga sin riktighet.
Svenska skattepengar används så att Inkassomaffian kan maximera sina vinster.
Inte nog med att Inkassomaffian köper och säljer gamla preskade fordringar så att skatten på ev vinst kan minskas, staten hjälper dom med att ödelägga vanliga svenska familjers liv.
Devisen " alla skall göra rätt för sig" gäller varken Inkassomaffian eller staten, varför skulle det göra det, hur skulle det se ut om människor verkligen fick en chans att göra rätt för sig? Tja med facit i hand skulle nog ett antal mer arbetstillfällen funnits kvar om inte småföretagare som jagats från hus och hem kunnat driva sina företag med sina anställda och fått en chans att komma igen, ungefär som bankerna fick chans att behålla sitt kapital, det är ju inte bara banker som kan göra dåliga affärer men dom slipper stå för kalaset.
Förmodligen hade lågkonjukturen inte drabbat lika hårt om de drygt 400,000 personer som stängts ute pga betalningsanmärkningar kunnat bidra till konsumtionen, kunnat byta till billigare bostäder mm

En fråga från mig till Rikskronofogden Adler: Hur kan du sova på nätterna?? samt vad tänker du göra för att det skall bli ändring på det överuttag som sker från vanliga människor skall upphöra.
När skall ni sluta agera torpeder åt maffian?

Andra som också uppmärksammat problemet är

http://insolvenssthlm.blogspot.com
http://superskuldsatt.blogspot.com
http://obestand.blogg.se
http://metrobloggen.se/villerider
http://ljuramannen.blogg.se
http://systemsnyltarna.blogspot.com/
Affe

All copyrights belong to affe

Etiketter: , , ,

2 kommentarer:

Blogger Skuldsatt sa...

Underbart Affe. Att bara ha en myndighet som har möjligheten att jaga folk från hus och hem... Hur kan det vara möjligt???

04 november, 2009 15:23  
Anonymous Anonym sa...

Affe, det är bara att instämma och lägga till en sak: Hur kan Sverige anno 2009 ha kvar en lag som berättigar en statlig myndighet att på livstid tortera en människa dag ut och dag in. Inte ens där stoppar det för det lilla tortyr-offrets familj och vänner hamnar ju också i den psykiska tortyrens kölvatten.
/Rune

05 november, 2009 21:23  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida