onsdag, december 02, 2009

Skuld eller skyldig.. inte en chans

Att känna skuld för att ha hamnat i klistret pga den tidigare fastighetskrisen i början på 1990 talet gör jag inte, jag kan känna mig skyldig till att gått på mäklarkalkyler,jag kan känna mig skyldig till att ha haft en tro på politikers välvilja mot de som de säger sig företräda.

Att stå i tacksamhetsskuld kan jag göra gentemot min familj som fått utstå en hel del umbäranden under tiden som gått.

Att samhällets yttersta fiskala inrättning vill att jag skall känna mig skyldig förstår jag, det blir ju lättare att suga ut en skuldbelagd skyldig parasit som inte vill göra rätt för sig... frågan jag ställer mig själv är bara: Hur länge skall jag sona min skuld när jag bara betalar räntan ?? I en evighet!!

Arvsynden verkar ligga dold i det svenska folklynnet....

Det verkar vara nått som går just nu så läs dessa bloggar med:

http://insolvenssthlm.blogspot.com
http://superskuldsatt.blogspot.com
http://dwights13.bloggspot.com
http://obestand.blogg.se
http://metrobloggen.se/villerider
http://ljuramannen.blogg.se
http://systemsnyltarna.blogspot.com/Affe

All copyrights reserved by affe

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Jag kan bara hålla med. Hur skuldbelägger man sig själv för en påhittad och olaglig skuld?

/Rune

02 december, 2009 15:45  
Anonymous Demokratbloggen sa...

”… Det socialdemokratiska partiets kamp för att bilda ett parti som skulle leda Sverige ut ur fattigdom och elände har för länge sedan dödats av dagens landsförrädiska patrask. Det borde vara dödsstraff på landsförrädare!

Det skitiga patrasket har INGENTING med folkets kamp att göra. Det socialdemokratiska parti som bildades och efter mycket möda och kamp, och slutligen genomdrev välfärden i vårt land, har dessa förrädare så gruvligt svikit så att idag återstår det Absolut Ingenting av folkets demokratiska parti … I n g e n t i n g ! …

… Idag talar sossarna om att ta hit obegränsat med utlänningar, sådana som under socialdemokratins ungdom benämndes svartfötter, sådana som tar våra jobb och förstör landet ...

Vi ska slänga ut ockupanterna från vårt vackra land, samtidigt som kujonerna i Sveriges riksdag kan vänta sig hårda straff för sitt svek …”

http://demokratbloggen.wordpress.com/

02 december, 2009 18:22  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida