tisdag, december 08, 2009

Agendan bakom miljöpolitiken??

Ibland undrar jag, enkel obildad som jag är, vad som skall komma efter det att MP och Sossarna, Moderaterna mfl har fått igen sin nya miljöpolitik, hur kommer världen se ut för de som förespråkar mångfald och kulturella utbyten.

Kommer det endast vara de som är politiker som skall få rätt att åka utomlands??
(vi andra får väl gå..som på folkvandringens tid)
Skall alla innevånare i Svea rike bo i stan?, skall det förbjudas att bo utanför stadskärnorna??
Det verkar ju inte vara enbart vara bensin och olja det handlar om, då skulle vi inte ha dessa problem med miljön, det verkar snarare det faktum att Svensson kan åka, leva samt planera sitt liv utan att politikerna kan styra alltför mycket. Hade dessa politruker velat rädda miljön så hade utvecklingen av elbilar samt biogas gått mycket fortare.
Hur skall dessa mångkulturell förespråkare kunna motivera att ingen skall kunna åka någonstans om det inte går tunnelbana eller buss dit??
Eller är det så att dessa politiker skall kunna åka jorden runt och insupa de nya kulturer som dom är så måna om och sedan presentera dessa för oss vanliga.

Jag undrar även om det verkligen är som dessa politruker påstår att vårt klimat aldrig någonsin ändras?? Att de siffror som gällde för 1890 talet är de siffror som är de statiska som vi alltid skall ha???
Tycker nog att det är ganska övermaga att tro vi kan styra denna planet .
På vikingatiden kallades grönland för vinland, det gick att odla mat där då, Isbjörnarna verkar att ha överlevt även det, men idag svälter alla ihjäl och tvingas samtidigt att äta sina egna ungar.... märkligt

Att de stora vulkanutbrotten runt om vår planet nu för tiden inte verkar påverka vår planet är ju märkligt med tanke på att de påverkade klimatet på 1800 talet... dessa släpper ut betydligt mer än alla bilar kan göra tillsamans..
Varför klassa Koldioxid som hälsofarlig av USA när vattenånga är en betydligt mer potent växthusgas... kanske vatten skall klassas som hälsofarligt och kan därmed miljöskattas... vem vet...

Affe

Etiketter: , , ,

1 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Ja det är väl även på det området en utbredd längtan efter elitism som driver våra politiker.

Jag gillar inte politiker över huvud taget men förstår mig absolut inte på MP:s politik som drar ett löjets skimmer över begreppet miljö. Här har vi personer i ledningen som utan tanke på stadskassans väl och ve, åker taxi in mass. Samtidigt så tvingar de 100-tusentals människor att spendera tusentals timmar per år och person i bilköer (iaf i Stockholm) pga att politikerna ägnar sig åt "kohandel" och att bromsa utbyggnad av tunnelssystem som om det godkänts redan på 80-talet skulle ha drastiskt minskat utsläppen från trafiken redan idag, nu får vi tack vare dem vänta 10-15 år till innan den sänkningen sker. Vansinne!

/Rune

08 december, 2009 18:26  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida