tisdag, januari 24, 2006

SL Pallar inte trycket .... nämen..oj då


SL pallar inte trycket
Tja vad skall man säga… trängselskattesuccén har tydligen en baksida…som ansvariga inte pratar om…nämligen …trängsel..
Klart vi får skylla oss själva vi Stockholmare… nu har vi ju lytt de som kan och vet allt och ställt bilen hemma…som tack för det får vi nu stå i 40-50 minuter i överfulla vagnar och bussar.. med förkylda och illaluktande medresenärer ( Hur många på landsorten skulle ställa upp på det???) jag har då inte räknat den tid det tar att gå till bussen samt att stå och vänta på de inställda bussarna….såg den största fläck av armsvett jag någonsin sett igår på Tunnelbanan…mmmmm härligt med naturliga dofter istället för klimatanläggningen i bilen…

Men tack och lov slipper ju Miljöpartisterna detta…dom bor ju mitt i Stan…eller i andra delar av landet..Detta är ju en hjärtefråga för dessa miljöfascister… att Östersjön slammar igen och att torsken ”svart” fiskas är ju av mindre betydelse.. självklart skall ett 4 % parti diktera dagordningen för de övriga 96 %....Bara man får bestämma över dessa djävla 08:or.
I förorterna frodas dock avgaserna och köerna är längre än vanligt….vad händer den dagen ALLA bilister kräver sin rätt till kollektivtrafik…. klart, det löser man väl med höjda priser på Kollektivtrafiken de tider folk behöver att åka..trängselavgifter!!!! Att åka kollektivt är att åka i från där man inte bor till ett ställe man inte ska på tider som inte passar dig...

Affe den förskräcklige har nu kommit i målbrottet…. Han skrämmer dock sig själv mest… när han leker och brottas med gammeltiken kommer först ett par gläfsanden som mest låter som en liten Tax….för att efterföljas av ett dovt skall…han ser så otroligt förvånad ut att man bara kan krama om honom…

Jag satt i fåtöljen igår intet ont anande och slötittade på tv då jag i ögonvrån ser en skugga kommande i luften…. *Klabom* ner i knäet ramlar Affe som kommit på att han kan hoppa enormt högt…. Han var då iofs jagad av gammeltiken som ville ha tillbaka sitt ben….
Nåja

Lev väl
Affe

4 kommentarer:

Blogger Margareta Hultgren sa...

Äntligen ett gott skratt igen, hann att få riktig ångest innan du skrev nytt ju :-)Känner så väl igen det där med att de skrämmer sig själva när de får grövre skall.
Inser när jag läser din beskrivning av det kollektiva, att jag ska nog försöka undvika det nästa gång jag hälsar på dottern. Tyckte det var trångt redan i november.
Maggie

24 januari, 2006 15:03  
Blogger Annelie Olsson sa...

Mia du har missat nåt...vi 031:or kommer kanske också drabbas av trängselskatt..stod i lokalpressen..Urk!!

Ja du Affe,vad tänker dom med miljöpartisterna...är det bättre med trängsel i förorten än i stan???

Tack för hott skratt också..instämmer med Maggan där..
Affe den förskräcklige börjar bli stor..hihihi

Kram Annelie

25 januari, 2006 15:44  
Blogger Affe sa...

Passa er... Göteborg står på tur enligt Miljöpartiets presstales man/språkrör...men det finns säkert dom som gillar detta... om man inte bor i förort...Hisingen lär nog korka igen direkt..

Lev väl
Affe

25 januari, 2006 17:16  
Blogger annking sa...

Bo här vid kusten istället..inte någon trängselskatt här. Här är det bara fastighetsskatten...inte bättre den.

25 januari, 2006 22:10  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida